Rádi bychom vás informovali o novém inspirativním prvku naší mateřské školy, který přináší zábavu, učení a interakci do života našich dětí i rodičů.

Podpora malých kutilů a aktivních rodičů: S radostí vám oznamujeme otevření naší nové venkovní polytechnické učebny – krytého prostoru pro malé kutily. Tato inspirující učebna se nachází na naší školní zahradě a je určena nejen pro naše malé kutily, ale také pro rodiče, kteří chtějí sdílet kreativní chvíle se svými dětmi. Učebna nabízí možnost pracovat s reálným nářadím, jako jsou šroubováky, pilky, vrtačky, pilníky a ukazuje, jak bezpečně a správně pracovat s různými materiály, např. dřívka, hřebíky, šroubky a lepidla.

Jak na to: V období října a dubna až června bude v hlavní chodbě umístěn časový harmonogram, který vám umožní rezervovat si odpolední čas dle vašich možností. Kapacita je omezená, proto vám doporučujeme si včas zarezervovat své místo. A co je důležité, výrobky, které vytvoříte, si budete moci odnést domů.

Jaro – čas pro malé zahradníky: Na jaro chystáme také něco speciálního pro malé zahradníky a jejich rodiče. Chceme vám umožnit vypěstovat si se svými dětmi vlastní zeleninu nebo bylinky přímo u nás ve školce.

Těšíme se na společné kreativní a pěstitelské zážitky s vámi a vašimi dětmi v naší školce.